Beslenme

Okulumuzda saat 09.00 da sabah kahvaltısı,12.00’da öğle yemeği ve saat 15.00’da ikindi kahvaltısı verilmektedir. Yemeklerimiz okul mutfağında hijyenik koşullarda günlük olarak Diyetisyenimizin belirlediği menü doğrultusunda hazırlanır.

Okulumuzun yemek hizmetleri kendi profesyonel mutfağımızda en son teknoloji kullanılarak hazırlanmaktadır. Aylık menümüzde öğrencilerin günlük kalori ihtiyaçları göz önünde bulundurulmaktadır.

Anaokulumuza kayıt yaptıran her öğrencimiz okul diyetisyeni tarafından boy kilo endeksi ve beslenme tarzı açısından değerlendirilir. Beslenme bozukluğu tespit edilmesi halinde ise özel diyet programı uygulanır. Ayrıca velilerimize ve öğrencilerimize diyetisyenimiz tarafından düzenli olarak sağlıklı beslenme konusunda eğitimler verilir.