Bizi biz yapan değerler

- Tüm sınıflarımız, oyun odalarımız, uyku odalarımız ve yemekhanelerimiz çocuklarımızın okulda bulunduğu süre boyunca kapalı devre yayın sistemi ile takip edilebilmektedir.

- Okulumuzda bahçe olanakları ve kapalı oyun salonları bulunmaktadır. Bu sayede çocuklarımız gün içerisindeki tüm aktivitelerini okulun farklı ortamlarında eğlenceli bir biçimde sürdürmektedirler. Binamızda bulunan kapalı yüzme havuzundan da öğrencilerimiz düzenli olarak yararlanmaktadırlar.

- Okullarımızda görevli psikoloğumuz tüm aktivitelerde çocuklarımızla birlikte zaman geçirerek her çocuk için ayrı ayrı dönemsel gelişim dosyaları hazırlamaktadır. Anne babalarımız ile bire bir görüşmeler ya da psikometrik ölçümler yapılarak elde edilen sonuçlar kendilerine aktarılmakta ve danışmanlık hizmeti verilmektedir.

- Binamızda kullanılan su genel arıtma sisteminden geçirildikten sonra kullanıma sunulmaktadır. Böylece öğrencilerimiz su ile bulaşan bazı önemli hastalıklardan korunmaktadır.

- Binamızda kullanılan zemin döşemesi, duvar ve mobilya boyaları çocuk sağlığına zarar vermeyecek maddelerden seçilmiştir.

- Binamızda öğrencilerimiz için hazırlanan yemek işlemleri diyetisyen kontrolünde bu amaç için düzenlenmiş profesyonel bir mutfakta hazırlanmaktadır.