Etkinlikler »» SEVGİLİ VELİLERİMİZ

Sevgili Velilerimiz,

Özel Deha Akademi Anaokulu olarak sizlere ve sevgili öğrencilerimize sağlıklı, neşe dolu ve eğitici bir yıl diliyoruz. Mezun öğrencilerimize de ilköğretim yaşantılarında başarılar diliyoruz.

Çocuklarımızın anaokulunda evden uzak geçirdikleri yıllar onlar için hem bir maceradır hem de ilerideki okul yaşantılarındaki başarıları için çok önemlidir. Çocuklar okullara farklı geçmişler, deneyimler ve gelişim özellikleriyle gelirler. Fakat hepsi gelişimsel özelliklerine göre hazırlanmış ve onları eğlendirecek  aktivite ve oyunlar sayesinde öğrenirler. Ayrıca yeni öğrendikleri şeyleri geçmiş deneyimleri ile ilişkilendirerek bilgilerini arttırırlar. Çocuklarımızın okul yaşantısıyla bu ilk etkileşimlerinin önemini bildiğimizden programımız onların sosyal ve duygusal gelişimini sağlayıcı, dil gelişimi konusunda onlara ilham verici, bedensel ve zihinsel gelişimlerini arttırıcı yönde şekillendirilmiştir. Uyguladığımız eğitim programları eklenen branş etkinllikleri ile zenginleştirilmiştir.

Özel Deha Akademi Anaokulu olarak ilk yıllarının öneminin farkında olduğumuzu ifade etmek ve bize olan güveniniz için teşekkür etmek isteriz. Her zaman iletişim ve işbirliği içinde olmayı umuyoruz.

“Öğrenmeye ihtiyacım olan her şeyi anaokulunda öğrendim… Anaokulunda çocuklar ruhen güvenli, kaynaklar açısından sınırsız, ve öğrenmeye aşırı heveslidirler.”R.Fulghum

Tarih: 15.09.2012

Diğer Etkinlikler