Vizyonumuz

Kendine güvenen, kendi başına karar verebilen, öğrenme isteği duyan, yaratıcı, aklın ve bilimin ışığında kendini tanıyan, meraklı, aktif ve neşeli, saygı, sevgi, hoşgörü, dostluk barış ve evrensel kardeşlik ruhu içinde paylaşmayı öğrenen bireyler kazandırmaktır.

Eğitim planlı ve sistemli bir süreçtir. Okul öncesi eğitim ise bu sürecin temelini oluşturmaktadır. Öğrenme hızının çok yüksek olduğu bu dönemde amacımız öğrenmeye ilgi uyandırmak, çocuklarımızın bilişsel, duyuşsal ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmaktır.

Yolcunun ufka bakması yetmez; ufkun da ötesinde, ulaşmak istediği yeri biliyor olması gerekir. Özel Deha Anaokulu olarak bizim ulaşmak istediğimiz yer ya da VİZYONUMUZ, Birey olma ve toplumsallaşma dengesini sağlamış, geleceği bugünden görecek mutlu ve donanımlı insanlar yetiştirmektir.